Dette sier våre kunder

Håndverkere Robinsson AS har vært gjennomgående profesjonelle og faglig dyktige fra første korrespondanse til ferdigstilling. Kommunikasjon med firmaets ledere Lena og Laimis har vært upåklagelig gjennom hele prosessen der de har vært raske til å svare på mail og telefon, samt kommet med tilbakemeldinger angående status og utfordringer underveis i oppussingen. Firmaet har vært meget løsningsorienterte der de allerede på befaringen kom med løsninger og muligheter som vi ikke hadde tenkt på, samt utfordringer ved løsninger vi hadde valgt som måtte løses på en annen måte. Utførelsen på håndverket er også utmerket! Skulle vi valgt igjen ville vi valgt de samme, og vi vil bruke de igjen!
Bjørn-andre Lindseth, 13. aug. 2019 Innvendig oppussing av 130m2 tomannsbolig
Jobben besto av renovering av gang, kjøkken og trapp etter beskrivelse og tegninger fra interiørarkitekt. Robinsson tok jobben og koordinerte alle håndverkere – snekkere, rørlegger og elektriker. Ved utfordringer underveis ga håndverkerne gode anbefalinger til løsninger. Håndverkerne har et godt øye for detaljer og har gjort et svært grundig arbeid fra start til slutt. Arbeidet ble startet 2.mars, og til tross for at COVID-19 ga betydelige utfordringer, ble arbeidet utført med svært god kvalitet og bare med minimale forsinkelser. Vi er svært fornøyd med Håndverkere Robinsson AS, og vurderer og bruke dem på nytt når vi skal pusse opp videre i huset. Tusen takk for godt utført arbeid.
Geirr Trotter, 19. juli 2020 Oppussing 1. etg i rekkehus ca 30 kvm
Alt utført iht avtale, ryddige og profesjonelt utført.
Einar Hestetun, 28. juni 2020 Vask og maling av enebolig utvendig.
Særdeles godt fornøyd med arbeidsprosess og resultat. Vi har brukt Robinsson i forbindelse med totalrenovering av leilighet , inkludert oppgradering av elektrisk anlegg og bad. Vi hadde takstmann med på sluttbefaringen og han konkludert det samme som vi har observert under hele byggeperioden – nemlig svært god kvalitet på håndverket! Arbeidet ble utført til avtalt tid og pris – dialogen var god og løsningsorientert gjennom hele prosessen. Anbefales!
Kristin Magnussen, 4. juni 2020 Totalrenovering av 70 km2 leilighet
Veldig bra bedrift. Helt fra første visning har de vært proffe, venlige og alltid holdt avtaler. Dette var en stor jobb, første anbud var bra, godt og oversiktelig skrevt. Når vi måtte trekke det tilbake og ordne nytt grunnlag, kom det som avtalt et nytt, like bra satt opp. Gammelt hus, vi forventet å finne endel ekstra, det skjedde, all tillegs jobb fort dokumentert og pris fort på bordet, meget lett å forholde seg til. Slutt resultatet er meget bra, nøyaktig og pent. Håndverkere som var her hele peroden var alltid bra, det samme med ekstra personel som ble satt inn. Det ble samlet sammen og litt ryddet etter arbeidsdagen. Veldig bra selskap, anbefalles virkelig
Eivind Mathisen, 8. mai 2020 Bytte panel enebolig